Transport Gratuit la comenzi peste 200 lei
Urmărește-ne în social media

Cum construim o garderobă completă pe termen lung

Cum construim o garderobă  completă pe termen lung

Pentru început, ne vom axa pe o temă destul de faimoasă în momentul actual și anume: risipa financiară pe articole vestimentare. Suntem maeștri la a nu acorda atenție elementelor vestimentare din garderoba noastră. Există o serie de aspecte pe care dacă le vom urma cu rigurozitate, nu doar că ne vor scuti de investiții inutile, ci ne vor aduce mulțumire și la nivel de imagine proprie.

Simplificarea și eficientizarea garderobei ne conturează traseul către alegerile sustenabile, așa cum sunt magazinele de articole vestimentare second hand.

Dorim să punctăm câteva sfaturi pe care să le iei în considerare atunci când îți construiești garderoba sezonului rece.

Stabilește ce anume te avantajează cu adevărat

Când alegi îmbrăcăminte second hand, te raportezi extrem de mult la partea economică a deciziei și alegerii pe care o faci, însă, contează extrem de mult să identifi care sunt croielile care îți pun în evidență trăsăturile. Fie că vorbim despre conformația trupului tău, nuanțe care îți scot în evidență ochii sau îți oferă luminozitate tenului, este bine să îți stabilești câteva aspecte care te vor avantaja în compunerea ținutelor.

Vorbim în acest moment de ținute confortabile, care vin în ajutor cu un strat protector pentru a-ți menține temperatura corporală în parametri normali. Ai nevoie de pulovere din lână sau bumbac gros care să se așeze corespunzător pe piele. Există posibilitatea ca acest tip de articole să îți distorsioneze vizual forma corpului, iar în locul unui aspect impecabil care să îți pună în valoare formele, să rezulte o combinație care să nu reprezinte chiar cea mai bună alegere a ta.

Cantitate nu înseamnă calitate

Într-adevăr, tenația de a achiziționa mult la un preț rezonabil este o afacere bună, însă, ai șansa să te alegi cu mult dar să nu le acorzi atenția cuvenită. De ce să alegi 5 pulovere groase, 4 tricouri și un palton mult prea mare, când poți miza pe mai puține și mai potrivite pe tine din punct de vedere al mărimii, croiului, materialului și nuanțelor.

Răbdarea este un punct forte

Un raport calitate-preț deosebit de avantajos, articole de îmbrăcăminte dintre cele mai diverse, branduri de renume și multe idei creative pentru ținutele tale. Sună bine, ne încântă ideile ce ne apar în minte, însă, este nevoie de puțină răbdare pentru a ne convinge că articolele adăugate în coș sunt chiar ceea ce avem nevoie.  

Cele mai bune criterii de selcție pe care trebuie să le punctăm sunt croielile clasice, cusături atent făcute și stofe bune, acestea reflectă în mare parte ideea unui „afaceri” rentabile pentru oricare din noi.

Sperăm că ți-au fost de folos sugestiile noastre cu privire la modul în care poți să te bucuri din plin de articole vestimentare second hand pentru perioade de timp îndelungate, cu condiția să acorzi suficientă atenției unor aspecte, spunem noi, destul de importante.

Descoperă în cadrul magazinului nostru online, variante profitabile de pulovere groase, geci, paltoane, blugi și multe altele, prin care poți da viață garderobei tale atât în sezonul rece, cât și pentru cele ce urmează să vină. Rămâi alături de noi pentru mai multe sfaturi, opinii și detalii referitoare la universul minunat dedicat îmbrăcămintei second hand.

Lăsați un comentariu
Suna