Transport Gratuit la comenzi peste 200 lei

Cum îți pui în valoare formele prin îmbrăcăminte?

Cum îți pui în valoare  formele prin îmbrăcăminte?

Este cert faptul că hainele îți transformă starea de spirit indiferent de contextul în care te afli. Fie că discutăm despre ținutele de birou, elegante, decente și reprezentative manierei în care îți prestezi munca, fie ne raportăm la acele componente care-ți aduc viață în zilele de vară, lejeritatea specifică  – toate se identifică drept stimuli pozitivi și benefici asupra stării psihice.

Mai presus de orice, este important să te regăsești în ceea ce porți, întrucât, ținutele abordate au menirea să sublinieze formele corporale. Nu este deloc o iluzie atunci când surpindem cât de ușor putem completa garderoba cu o multitudine de articole vestimentare second-hand, de care să ne uzităm în zilele ocupate și presante. Suntem femei și ne identificăm cu un puternic simț estetic care se manifestă constant prin dorința de a deține cât mai multe piese în gaderobă.

Ne surprind mereu trendurile actuale, însă, putem identifica concret maniera în care ceea ce ne-a uimit devine atât de nesemnificativ după o perioadă.

Suntem aici să susținem acest curent fabulos, al îmbrăcămintei second-hand și să te inspirăm în a găsi stilul ideal pentru tine, atât din punct de vedere al valorilor interiorare, cât și a trăsăturilor exterioare.

Avantajele formelor corporale

Putem observa cu nonșalanță că fiecare formă corporală vine la pachet cu un atu specific. Acest lucru nu poate fi schimbat, prin urmare, este vital să descoperim ceea ce ni se potrivește pentru a obține mulțumire personală și a dezvolta o iubire de sine autentică.

Suntem puse la conoștință cu formele corporale existente, anume: clepsidră, dreptunghi, pară, măr, printre care îți regăsești forma reprezentativă și tu, cu siguranță.

Prin urmare, este necesar să cunoști micile detalii de care te poți uzita pentru a compune fabulosul în outfit-urile tale și nu oricum, ci prin îmbrăcăminte second-hand și fiind informată în legătură cu atuurile formelor corporale.

Clepsidra – dacă te încadrezi în această categorie ești una dintre norocoasele ce pot balansa extrem de bine proporțiile pentru a scoate în evidență atuurile, mai mult decât a corecta. Cea mai bună manieră prin care-ți poți determina aspectul impecabil în ținute este să mizezi pe echilibru.

Punctează talia – acesta este principalul punct spre care îți sugerăm să te axezi, prin croiuri, accesorii sau culori.  

Colecția de articole vestimentare second-hand deține suficiente articole cu talie înaltă care să-ți evidențieze feminitatea fabuloasă.

Care sunt atuurile femeilor cu forma corpului de dreptunghi? Așa cum am specificat deja, toate formele vin cu o particularitate avantajoasă, aici este necesar să evidențiezi atât umerii, cât și șoldurile pentru a compune iluzia de talie îngustă.

Forma de tip pară ilustrează fermecătoarele șolduri pline, femeile ce dețin un astfel de conformat, sunt adesea categorisite ca fiind printre cele mai atrăgătoare. Pentru a marca un echilibru vizual este necesar să evidențiezi partea superioară a corpului prin accesorii, culori deschise, volane, încrețituri.

Și în ultimă instanță, dezvăluim atuurile formei de măr, caracterizată și definită prin dimensiunea umerilor destul de pronunțată, comparativ cu șoldurile puțin mai înguste. Raportându-ne la acest tip, putem evidenția un atu demn de invidiat, anume: picioarele foarte subțiri. Adaugă texturi și straturi, nuanțe puternice și deschise în partea de sus și menține partea de jos într-o gamă de nuanțe închise, pentru a echilibra corespunzător părțile dominante.

Ei bine, acestea fiind spuse, poți aborda cele mai versatile ținute cu ajutorul articolelor vestimentare second-hand disponibile în site-ul nostru.

Lăsați un comentariu