Transport Gratuit la comenzi peste 200 lei

Ce greșeli facem atunci când cumpărăm haine?

Ce greșeli facem atunci când cumpărăm haine?

Deseori, atunci când ne reorganizăm garderoba, constatăm faptul că, de-a lungul timpului, am investit sume fabuloase în diverse piese de îmbrăcăminte pe care, din păcate, nu le-am purtat niciodată. De altfel, sunt șanse destul de mari nici să nu le îmbrăcăm prea curând, fie pentru că nu ne mai vin, fie pentru că nu ne mai plac sau din alte motive similare.

Așadar, rămâne să ne întrebăm: unde sau cu ce greșim atunci când facem achiziții vestimentare? Am pregătit în continuare o listă cu principalele capcane în care cădem ori de câte ori pornim la cumpărături, astfel încât pe viitor să știm cum să evităm cheltuielile iresponsabile și să putem lua decizii mai bune:

Ne axăm doar pe modă și pe ceea ce se poartă la acel moment

Nu este o regulă aceea că trebuie neapărat să fim în pas cu moda pentru a arăta bine în hainele noastre. De obicei, majoritatea persoanelor își limitează achizițiile la trendurile de sezon, fără să ia în calcul și faptul că, inevitabil, acestea se demodează.

De asemenea, un articol la modă nu este potrivit pentru absolut toate tipurile de siluetă, ci dimpotrivă, uneori ne poate dezavantaja.

Cheltuim sume mult prea piperate

Foarte puține persoane pot face diferența dintre un sacou extrem de scump și unul accesibil ca preț, însă nu întotdeauna mai scump înseamnă și mai bun sau superior din prisma calității.

În general, prețul nu este un criteriu definitoriu, mai ales dacă vorbim despre cumpărăturile vestimentare.

Optăm pentru mărimile nepotrivite

În mod frecvent, avem tendința să cumpărăm un anumit produs care ne place, fără să ne asigurăm și că ne vine sau că ni se potrivește. Într-adevăr, greutatea poate suferi mici variații de-a lungul timpului, însă cumpărarea unei piese de îmbrăcăminte pe care nu o putem purta prea curând este, fără îndoială, o greșeală.

Imprimeuri și combinații cromatice care nu ne avantajează

Chiar și dacă nu ne-am format până acum stilul personal, cu toții știm ce imprimeuri sau mixuri de culori ne avantajează. Prin urmare, înainte de a achiziționa un anumit articol, ar trebui să luăm în calcul și acest aspect.

Nu ținem cont de ocazie sau de context

Niciodată nu avem nevoie de un motiv plauzibil pentru a ne diversifica garderoba. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să ne investim toate economiile în ținute pe care nu le vom îmbrăca prea des, așa cum sunt, de exemplu, cele de ocazie sau potrivite pentru evenimente business. Ideal ar fi să ne orientăm asupra acelor stiluri vestimentare pe care le abordăm zi de zi.

Nu doar dressing-ul, ci și bugetul nostru pot fi salvate de la eșec atât timp cât ne ferim de capcanele amintite mai sus. Până una alta, vă propunem să luați în calcul varianta hainelor second-hand, întrucât beneficiați de mai multe avantaje. În acest fel, vă veți bucura de articole de brand, realizate din materiale de calitate, fără să cheltuiți sume exagerate. Dacă vă tentează ideea, vă așteptăm în permanență pe site cu produse noi, dar și cu reduceri săptămânale.

Lăsați un comentariu