Transport Gratuit la comenzi peste 200 lei
Urmărește-ne în social media
RSS

Blog

Cum reușești să elimini din vocabularul tău: „nu am cu ce se mă îmbrac”
Cum reușești să elimini din vocabularul  tău: „nu am cu ce se mă îmbrac”
Ai ajuns în postura de a nu mai fi la fel de entuziasmată când deschizi șifonierul și simți că orice pui pe tine nu te mai reprezintă?
Adori blugii? Află cum îi poți combina perfect în ținutele tale
Adori blugii? Află cum îi poți combina  perfect în ținutele tale
Blugii sunt piesele vestimentare ce se găsesc cel mai des în magazinele de haine second-hand, deoarece sunt articole basic care nu lipsesc din garderobă și nu se demodează.
Cum să renunțăm la fast fashion cu ajutorul hainelor second-hand
Cum să renunțăm la fast fashion cu ajutorul  hainelor second-hand
Fast fashion este un fenomen ce a luat amploare în ultimele decenii. Acest model de afaceri presupune crearea de 10 sezoane de haine într-un singur an, fapt ce duce la demodarea rapidă a hainelor.
Cum îți pui în valoare formele prin îmbrăcăminte?
Cum îți pui în valoare  formele prin îmbrăcăminte?
Este cert faptul că hainele îți transformă starea de spirit indiferent de contextul în care te afli. Mai presus de orice, este important să te regăsești în ceea ce porți, întrucât, ținutele abordate au menirea să sublinieze formele corporale.
Ținute elegante la prețuri accesibile – Simplu de realizat dar și de achiziționat!
Ținute elegante la prețuri accesibile – Simplu  de realizat dar și de achiziționat!
Te-ai întrebat vreodată, care este impactul unei prezențe impecabile în rândul întâlnirilot de business? Ei bine, mai întâi de toate, esențialul ce pune bazele unui stil impecabil este grija față de sine, de propria imagine.
Ce greșeli facem atunci când cumpărăm haine?
Ce greșeli facem atunci când cumpărăm haine?
Deseori, atunci când ne reorganizăm garderoba, constatăm faptul că, de-a lungul timpului, am investit sume fabuloase în diverse piese de îmbrăcăminte pe care, din păcate, nu le-am purtat niciodată. De altfel, sunt șanse destul de mari nici să nu le îmbrăcăm prea curând, fie pentru că nu ne mai vin, fie pentru că nu ne mai plac sau din alte motive similare.
Pe ce articole second-hand trebuie să mizezi pentru ținute de excepție?
Pe ce articole second-hand trebuie să mizezi pentru ținute de excepție?
Îmbrăcămintea reușește să ne construiască o stare de bine de care avem nevoie. Acesta este poate motivul pentru care suntem mereu într-o vânătoare continuă de oferte la îmbrăcăminte, indiferent despre ce sezon ar fi vorba. Ei bine, pentru a pune într-o lumină amuzantă această situație, trebuie să recunoaștem că articolele vestimentare le alegem pentru a ne acoperi trupurile, dar pentru a-i da egoului un impuls să se simtă și el bine.
Cum construim o garderobă completă pe termen lung
Cum construim o garderobă  completă pe termen lung
Pentru început, ne vom axa pe o temă destul de faimoasă în momentul actual și anume: risipa financiară pe articole vestimentare. Suntem maeștri la a nu acorda atenție elementelor vestimentare din garderoba noastră. Există o serie de aspecte pe care dacă le vom urma cu rigurozitate, nu doar că ne vor scuti de investiții inutile, ci ne vor aduce mulțumire și la nivel de imagine proprie.
Avantajele achiziționării articolelor vestimentare Second hand
Avantajele achiziționării articolelor vestimentare  Second hand
De-a lungul timpului am întâmpinat o serie de schimbări considerabile, chiar și în industra textilelor. Construirea ținutelor din articole vestimentare second hand este de actualitate chiar și pentru celebrități. Există persoane care nu se dau înlături de la ceea ce semnifică sustenabilitatea. Cu toate acestea, îți vom prezenta o mică parte din avantajele ce vin la pachet odată cu achiziționarea îmbrăcămintei SH.
Hainele second-hand, un nou trend
Hainele second-hand, un nou trend
Te-ai săturat de hainele oferite în magazine și vrei să găsești haine ieftine, la modă și mai ales unice pe care nimeni nu le are? Oricare ar fi motivele, este timpul să începi să cumperi haine second-hand. În magazinele second-hand, este foarte posibil să găsești lucruri deosebite pe care nu le mai are nimeni: o rochie de seară, cămașă, pantaloni, sacouri și multe alte haine.
Suna